Välkommen till Stresscompany

En lifestyleblogg inte ett företag

Kände att jag behövde ha en privatblogg där jag skriver om det som helt enkelt intresserar mig. Jag gör en hel del resor, business på nätet , aktiviteter med familj och barn, och vill ha någonstans att dokumentera detta på. Stresscompany namnet passar mig utmärkt då jag har ett väldigt hektiskt liv. Jag har stor familj med små barn, jag är i ett skede med att starta eget inom Tak, och det snöar utomhus som försvårar allting. Men någonstans känner jag ändå att man bäst presterar under lite stress och jäkt, jag gör det åtminstone. Denna blogg kommer vara ganska rörig och handla om många olika ämnen som är aktuella i mitt liv. Jag listar nedan några av dessa ämnen så ni får ett hum om ni vill läsa vidare på bloggen eller inte. Vet inte heller om lifestyle blogg egentligen är den rätta benämningen.

Företagande – att starta och bedriva eget

Ett ganska nytt ämne för mig men högst aktuellt och intressant för mig då jag är i ett skede med att starta eget företag inom takläggning. Har ingen erfarenhet sedan tidigare från att driva eget, men har däremot suttit i ledande positioner inom tak. Arbetsledning och projektledning med både personalansvar och ett ekonomiskt ansvar. Har kalkylerat och sålt för mångmiljon belopp. Denna gången blir skillnaden att jag gör det åt mig själv och min kompanjon. Vi har långsiktiga mål med företaget och man kommer kunna läsa på denna blogg om framsteg och utveckling av företaget. Just nu står vi i skedet “i väntan på bankkonto” .

Familjeaktiviteter

Vi gör en hel del saker med familjen. Lekland, resor osv. Vill gärna skriva om dessa och dokumentera dessa för att dela med mig om coola ställen och ge andra barnfamiljer ideer om aktiviteter främst i Stockholm men även runt i hela Europa. Till familjeaktiviteter kan även en filmrecension eller en bokrecension tillhöra. 5 åriga sonen spelar hockey och vill bli youtuber inom det, så kan förekomma lite hockeyvideos.

Tak & Bygg

Då jag ska starta eget inom takläggning som jag brinner för, kommer det givetvis skrivas en hel del om takläggning. Före och efter bilder på tak vi lägger kommer. Recensioner på verktyg man har vid takrenoveringar osv.

Lämna en kommentar