Omdöme Proffstak Trio AB

“Jag la ut en förfrågan på Offerta om att jag har ett papptak som läckt i många år, har inte fått tummen ur att göra något åt det, mer än att jag själv klättrat upp på taket ibland och tätat med silikonfogmassa. Proffstak tog kontakt samma dag jag la ut förfrågan, och en projektledare, tror han hette Petter kom ut redan samma dag, han förklarade i telefon att det alltid är bäst att man kommer ut och ser själv, innan man kommer med åtgärdsförslag. Petter kom ut fredag 15.00 och konstaterade att taket inte var omlagt sedan 80 talet, vilket stämmer bra, då jag köpte huset 86 och inte gjort något åt taket sedan dess. Fick ett pris på plats och vi skakade hand. Måndagen veckan efter ringde Petter och frågade om det går bra att de kommer ut på onsdag och lägger taket och lyfter material med kran samt sätter upp nedfallskydd. Givetvis. Arbetet påbörjades onsdag och 16.00 på torsdagen var det färdigt och avstädat.”

STORT tack till er på Proffstak Trio AB för ett väl utfört arbete på kort varsel. Bra bemötande av både säljare och sedan personal som kom för att lägga taket.

5/5 Gösta poäng

/Gösta Ek, Sollentuna

“Tack gösta dör ditt mail, vi blir glada att höra du är nöjd som kund. Säsong har inte riktigt dragit igång fullt än, därav kunde vi hjälpa dig på en gång. Alla våra kunder är lika viktiga, oavsett om det är ett jobb för 10.000 eller en miljon. Vi har full förståelse att man inte gör så mkt åt sitt tak, man vet oftast inte när det är dags förräns det läcker. I ditt fall hade trävirke ändå klarat sig, tack och lov. . Hoppas du inte har något emot att jag publicerar din recension på någon av våra bloggar i nätverket? “

Petteri
Proffstak Trio AB


Lämna en kommentar